Nå er det dagen før dagen. Siste justeringer og forberedelser skal gjøres - kanskje noe involverer noen gram med candy king, eller et deilig sjokoladekakestykke? ;)
 
Under følger litt nødvendig informasjon vi ønsker du tar til deg før morgendagen.
God lesning!
***
Løypestatus
Våre observasjoner og tilbakemeldinger på morgensdagens løype, er at den ikke er unormalt våt. I lys av de siste dagenes høye temperaturer og vind, har vi erfart at det tørker raskt opp. Med opphold i kveld og i morgen er vi sikre på at det skal bli en fin dag på setet! Vi kjører siste befaring med Bymiljøetaten i ettermiddag og vil gjøre eventuelle nødvendige endringer på løypa da. 
 
Ved større endringer vil vi informere om dette på våre nettsider og via SMS. Se under.
 
Informasjon på selve rittdagen
På selve rittdagen kommer vi til å benytte oss av SMS-tjeneste for å få ut informasjon. Vi oppfordrer derfor alle syklister om å sende TSR19 START til 2030. Listen vil bli slettet i etterkant. Tjenesten koster ingenting.
 
Vektregler
Det vil ikke være vektregler for ungdomsklassene som i aktive ritt, på Terrengsykkelrittet.
Terrengsykkelrittet er et turritt.
 
Garderober
Garderobe-, dusj- og toalettfasiliteter vil være inne i skolebygget på Skullerud Skole. Følg skilting. Toaletter vil også finnes ute på arenaområdet.

 

Mat og drikke
Det vil være plassert drikkestasjon halvveis i løypa - her vil det være mulig å fylle vannflasken sin. Rett etter start vil det også være langesone for de som trenger det.
 
IF Frøy har en liten kiosk som selger diverse spiselige og drikkelige herligheter. I år vil det også være is fra Kulinaris. Terrengsykkelrittet deler ut kald Coca Cola ved målgang + pølser fra Leiv Vidar.
 
Klubbtelt
Det vil være åpent for innkjøring av klubbtelt fredag 24. mai, inntil kl. 20:00 - evt. lørdag 25. mai mellom kl. 06:30 - 07:00.
 
Uthenting av startnummer
Skullerud Skole - Veibeskrivelse - trykk her.
Fredag 24. mai kl. 18.00 - 20.00
Lørdag 25. mai kl. 07.30 og fram til din pulje starter eller så lenge det er ledige plasser
 
Parkering
Parkeringsplasser er tilgjengelig på Skullerudstua og Haraløkka - trykk på navnet for GPS-koordinater. Det er ikke mulig å kjøre helt opp til arena. Rittarena er omtrent 4 min lett tråkking unna Skullerudstua og cirka 0 høydemeter.
 
Utstillere
Det kommer til å være flere utstillere på arena. 
 
Giro og Camelbak kommer til å ha med seg masse vareprøver som passer til stisyklister til en veldig god pris. Vi snakker masse gode priser på hjelmer og drikkesekker, blant annet.
 
Glød explorer - det finnmarksbaserte guideselskapet som tilbyr sykkelturer til Finnmark og Alpene, vil også stå på stand på arena. Stikk innom og hils på fatbikeguiden Trygve, samt ta Finnmarks-quizen og vinn en sykkeltrøye.
 
Premieutdeling
Vi forsøker å kjøre premieutdelingen i flere etapper. Det vil si når resultatene for hver klasse er klar. Se mer info om starttider, estimert målgang og premieutdeling HER. 
 I år som i fjor vil det være mulig å vinne noen freshe premier fra sponsorene våre. Det blir premie til raskeste herre og kvinne, og til en tilfeldig utvalgt på følgende segmenter:

se segmentene her
 
Vi kommer også til å ha uttrekkspremier.
 
ALL premieutdeling som omhandler stravasegmenter og uttrekkspremier vil foregå på afterbiken hos Peloton. Du må være tilstede for å motta premie. 
 
Afterbike @ Peloton
I år prøver vi oss på afterbike på Peloton på kvelden etter Terrengsykkelrittet. Her blir det gode priser på mat og drikke + eksklusiv visning på aftermovie, uttrekkspremier, premiering av stravasegmenter fra rittet og selvfølgelig veldig god stemning! NB: Arrangementet er gratis
 
Se arrangementet på facebook
Se info på terrengsykkelrittet.no
 
Annet
Det er ikke lov å kaste søppel i skogen. Blir du tatt mens du tømmer lommen din for rask kan du risikere å bli diskvalifisert. Vent til drikkestasjonen og legg det igjen der, evt. ved runding av mål.
 
Vis stivett! Gi beskjed før du passerer og på hvilken side. Ser du en som er alvorlig skadet i løypa er du pliktig å gi beskjed til løypevakt / hjelpe. Røde kors er på arena og ute i løypa. Vis også hensyn til turgåere. Hei på hverandre!
 
Det blir dessverre ikke sykkelbutikk på arena i år. Det vil si at kjedelås, ekstraslanger, girøre og evt. andre ting må du fikse før rittdagen.
 
Det er heller ikke lov å kutte svinger / sykle utenfor løypa. Hold deg på stien.
 
Velkommen til stifest 25. mai - lykke til! Vi heier på deg!

 

Vennlig  hilsen
Terrengsykkelrittet 

Arrangert av IF Frøy og Terrengsykkel