Meld deg på Terrengsykkelrittet 2019 her!

Vi fikk mange positive tilbakemeldinger fra fjorårets løype og kommer derfor til å holde store deler av den i årets trasè. Noen endringer kommer kanskje de mest lommekjente til å legge merke til - men vi er sikre på at det blir minst like gøy! Vi lover en vanvittig morsom, bærekraftig og flott løype med masse flytsti og minst mulig grus! Arena vil være på Skullerud Skole i år. Dette på grunn av bygningsarbeider på Skullerudstua og Nøklevann Skole.

.

Fakta fra traseen i 2018

  • Runden blir 30.7 km
  • Du kan forvente 653 høydemeter stigning per runde
  • Det blir mye sti og lite grus
  • Finnes både tekniske partier og flytpartier
  • Du kommer til å ha det moro
  • Du kommer til å bli sliten

.

Trasè for Terrengsykkelrittet 2018 - link

.

Trasè for Terrengsykkelrittet 2018, 13 - 16 år - link

1 runde er 23,7 km og 500 høydemeter.

.

Praktisk informasjon om rittet HER.

.

Mandag 20. mai er det kun etteranmelding som er mulig. Da koster deltakeravgiften 1000kr. Det er fortsatt mulig å melde seg på på rittresultater.no men det vil også være mulig å melde seg på i sekretariatet. Se info om åpningstider for sekretariat, henting, etterpåmelding og masse annen relevant info HER. (Samme link som over).

.

Vi samarbeider med NOTS (Norsk Organisasjon for TerrengSykling) om utarbeidelse av en bærekraftig utvikling av løypen, hvor de kan bidra med en mer langsikt form for bygging og vedlikehold av stier.

Vi holder også en tett kommunikasjon med Bymiljøetaten i planleggingen, slik at vi sammen kan gi dere en løype som utfordrer og underholder, både eliten og entusiasten. 

Det rettes en stor takk til erfarne ildsjeler som deler av sin kunnskap om området og kommer med gode forslag og innspill til nye områder og ruter. Dere vet selv hvem dere er :)

.

Arrangeres av IF Frøy og Terrengsykkel.