Terrengsykkelrittet tar terrengsyklingen tilbake til røttene. Østmarka, Oslo 25. mai 2019! Vi har fokus på å få mest mulig stisykling. Dette sammen med bærekrafthensyn gjør at vi har et begrenset antall deltagere. 

Deltageravgiften i TERRENGSYKKELRITTET starter på 575 kroner + eventuell engangslisens. Den rimeligste prisen får du som er abonnent på magasinet Terrengsykkel og melder deg på tidlig. Terrengsykkel er initiativtager og arrangerer rittet sammen med Frøy IF. Du kan tegne abonnement sammen med påmeldingen og få laveste pris. Skal du sykle flere ritt anbefaler vi deg bli med medlem i Frøy og tegne aktiv lisens.

Meld deg på her.

.

Påmelding tidlig lønner seg

.

Eliteklasser – kvalifisering og påmelding

.

20. september fra kr 575,-

Prisen stiger med 100 kroner på disse datoene.

Fra 1. desember fra kr 675,-
Fra 1. februar fra kr 775,-
Fra 1. april fra kr 875,-

 

Mandag 20. Mai kl. 12.00 øker deltakeravgiften på Terrengsykkelrittet. Etterpåmelding (og henting av startnummer) vil fortsatt være mulig på nett, men også i sekretariatet på Skullerud, fredag 24. mai kl. 18.00-20.00 og rittdagen lørdag 25. mai kl. 07.30-10.00, sålenge det er ledige plasser. 

 

NB: Det vil bli sendt ut faktura for påmeldinger som ikke er gjennomført. Dersom denne ikke betales innen frist, vil påmeldingen bli slettet

 

Eliteklasser – kvalifisering og påmelding

 

Lisens

Dersom du ikke har eller akter å skaffe deg helårslisens før rittet, så må du kjøpe engangslisens til 200 kr. Tror du derimot at du skal delta i flere ritt i år, kan de lønne seg å melde deg inn i en klubb, og kjøpe aktiv lisens. 

Frøy IF

Frøy IF er vår samarbeidspartner for Terrengsykkelrittet og er en klubb for folk i Oslo området, alt fra de ambisiøse Norgescup-rytterne og til de som trener litt nå og da og kanskje bare skal delta i Birken. Lenke for å melde seg inn finner du på påmeldingsiden.

Påmelding gjør du på Rittresultater.no.