Meld deg på Terrengsykkelrittet 2020 og vær med i trekningen av rå premier fra Giro og Camelbak!

 

Vi trekker en vinner hvor den første som melder seg på får hovedpremien, og så trekker vi en vinner blant alle som er påmeldt.

 

Premietrekninger:

Den som er påmeldt først - Giro Havoc H2O sykkeljakke og Giro H20 sykkelshorts 

Vinner: Roger Borge

En tilfeldig mellom alle 2-25 påmeldte - Sykkelhjelm Giro Montaro Mips og Camelbak Chase drikkevest

Vinner: Henrik Solgaard

En tilfeldig mellom alle 26-50 påmeldte - Camelbak drikkevest Chase

Vinner: Jon Gedde

En tilfeldig mellom alle 51 - 75 påmeldte - Camelbak Repack LR4 drikkebelte

Vinner: Joakim Sundnes

En tilfeldig mellom alle 76 - 100 påmeldte - Camelbak Repack LR4 drikkebelte

Vinner: Ann Iren Bjørnarå

  

Giro sykkeljakke, Havoc H20 (veil: 1999,-)

Giro Havoc H2O er en solid jakke med sømmer som er forseglet med 3-lags DWR-laminat. Havoc H2O er matchet med Cordura nederst på ermene og vanntett glidelås. Hem, Hetten og ermåpning kan justeres akkurat slik du ønsker for å stenge kulden og vann ute for best mulig komfort. Jakken gir enestående pusteenve med ventilering flere steder. 3M reflekterende detaljer gir god synlighet.

 

Giro Havoc H20 sykkeljakke

  

 

Giro sykkelshorts, Havoc H20 (veil: 1499,-) 

Giro Havoc H2O shortsen kombinerer passformen fra Giro's enduroinspirerte shorts med konstruksjon og detaljer til å takle regn og gjørme. Sømmene er forseglet i 3 lags strekkbar DWR laminert materiale og setepanelet har svært holdbar Cordura. Havoc H2O har vanntette glidelåser på ventilpanelene og en god lomme ved halebeinet som holder unna for både kulde og regn. Passformen på hoften kan justeres etter ønske og du kan åpne opp helt nede på shortsen for optimal passform med maksimal lufting. Havoc H2O shortsen har 3M reflekterende detaljer for god synlighet. NB: Shortsen fås i enten dame eller herre passform.

 

Giro Havoc H20 sykkelshorts

 

 

Giro Montaro sykkelhjelm med MIPS (veil: 1699,-)

Fra lange klatringer til røffe, tekniske nedfarter, inspirerer Montaro ™ MIPS-hjelmen  turen uansett hvor stien tar deg. Den kompakte formen gir dyp, sikker beskyttelse, og Roc Loc® Air Fit-systemet øker ventilasjonen samtidig som den passer bedre. I tillegg til denne hjelmens allerede imponerende kjøleevne er den utstyrt med antibakterielle pads som kan absorbere opptil ti ganger sin vekt i svette. Vi designet Montaro MIPS for å ha full goggle-integrering, med stroppegriper på hjelmens bakside, og ett P.O.V. Plus ™ visir som lar deg løfte visiret og plassere brillene på hjelmens front. En annen flott funksjon er det integrerte kamerafeste for ditt favoritt lys eller kamera.

Giro Montaro MIPS Matte Blue Lime

 

Camelbak Chase Bike Vest (Veil: 1399,-)

Dette er en drikkevest spesielt utviklet for terrengsyklingsturer, hvor minimalt med utstyr trengs. Chase LR 10 har 3,5 liter pakkvolum + 1,5 liters drikkebeholder. Vesten har flere praktiske og lett tilgjengelige lommer både foran og bak. Den har en stretchlomme til allsidig bruk, samt flere lommer som kan lukkes med glidelås.

Den 3D - ventilerte meshen gir god ventilasjon og komfort, og sekken har flere praktiske og lett tilgjengelige lommer. Chase har doble brystreimer for økt stabilitet, og sekken sitter komfortabelt høyt på ryggen.

Frontlommene på sekken er kompitable med Camelbaks nye Quik Stow - flasker. Chase LR  leveres med komplett Crux Reservoir - drikkesystem. Det nye Crux - drikkesystemet leverer 20% mer vann per slurk, har et ergonomisk håndtak for enklere refill og er selvforseglende etter hver slurk.

Vekt: 330 gram.

 

Camelbak Bike chase vest

 

Camelbak Bike chase drikkesekk

 

Camelbak Repack LR4 Drikkebelte (Veil: 999,-) x 2

Dette drikkebeltet er det et minimalistisk alternativ for hardtslående syklister som trenger mer enn bare en vannflaske, men som ikke ønsker å bære rundt på en sekk. Dette er en del av Camelbaks Low Rider MTB kolleksjon, som sentrerer vann og utstyr ved midjen, og som holder skuldrene og ryggen fri. Resultatet blir at du får et lavere tyngdepunkt, mer mobilitet på stien - og ingen klam rygg og ømme skuldre på slutten av dagen. Med en drikkereservoar på 1,5 L, lommer, og stabilitet takket være individuell tilpasning, gir Repack drikkebelte frihet og ledighet for en rask og hard sykkeltur.

Kapasitet drikkereservoar: 1,5 L

 

Camelbak Repack drikkebelte hippack

 

 

Camelbak logo

  

Giro logo