Påmelding Terrengsykkelrittet 2017

Påmelding til Terrengsykkelrittet er åpnet! Begrenset antall billetter!

Terrengsykkelrittet tar terrengsyklingen tilbake til røttene. I år vil start og mål være på Skullerudstua i Østmarka i Oslo, 5. JUNI 2017.
Vi har fokus på å få mest mulig stisykling, noe som begrenser antall deltagere.

Deltageravgiften i TERRENGSYKKELRITTET starter på 550 kroner + eventuell engangslisens. Den rimeligste prisen får du som er abonnent på magasinet Terrengsykkel og melder deg på tidlig. Terrengsykkel er initiativtager og arrangerer rittet sammen med Frøy IF. Du kan tegne abonnement sammen med påmeldingen og få laveste pris. Skal du sykle flere ritt anbefaler vi deg bli med medlem i Frøy og tegne aktiv lisens.

Meld deg på her.

.

Påmelding tidlig lønner seg

.

Eliteklasser – kvalifisering og påmelding

.

15. Desember fra kr 550,-

Prisen stiger med 100 kroner på disse datoene.

Fra 1. februar fra kr 650,-
Fra 1. april fra kr 750,-
Fra 1. mai fra kr 850,-

.

Mandag 29. Mai kl. 1200 øker deltakeravgiften på Terrengsykkelrittet. Etterpåmelding (og henting av startnummer) vil fortsatt være mulig på nett, men også i sekretariatet på Skullerud, søndag 4. juni kl. 18.00-20.00 og rittdagen mandag 5. juni kl. 07.30-10.00, sålenge det er ledige plasser. 

.

NB: Det vil bli sendt ut faktura for påmeldinger som ikke er gjennomført. Dersom denne ikke betales innen frist, vil påmeldingen bli slettet

.

Eliteklasser – kvalifisering og påmelding

.

Lisens

Dersom du ikke har eller akter å skaffe deg helårslisens før rittet, så må du kjøpe engangslisens til 200 kr. Tror du derimot at du skal delta i flere ritt i år, kan de lønne seg å melde deg inn i en klubb, og kjøpe aktiv lisens. 

Falck Sykkelregistrering

I år kan du kjøpe sykkelregistrering hos Falck når du melder deg på Terrengsykkelrittet. For 100,- kan du registrere sykkelen din mot tyveri i Falck sykkelregister - Nordens største sykkelregister med mer enn 6,2 millioner søkbare sykler. Det er beskyttelse som sykkelen din fortjener. Forresten - du sparer 299,-!

Frøy IF

Frøy IF er vår samarbeidspartner for Terrengsykkelrittet og er en klubb for folk i Oslo området, alt fra de ambisiøse Norgescup-rytterne og til de som trener litt nå og da og kanskje bare skal delta i Birken. Lenke for å melde seg inn finner du på påmeldingsiden.

Påmelding gjør du på Rittresultater.no.

Sist opppdatert: 29.05.2017 17:08