PRAKTISK INFORMASJON

Terrengsykkelrittet 2018

Generelt

Årets Terrengsykkelritt gjennomføres av IF Frøy og Terrengsykkel i Østmarka i området rundt Skullerudstua. Start og mål vil være på selve arenaområdet på Nøklevann skole - se bildet under. 

Adresse til Nøklevann skole er;

Bølerlia 75

0689 Oslo

Google maps-koordinater - trykk her.

.

Norsk Folkehjelp vil ha post ute i løypa og også på arenaområdet dersom uhellet skulle være ute. Til mer akutte situasjoner har vi også lege på arenaområdet. Ellers vil det stå vakter plassert ute i løypa - som også er merket med sperrebånd, slik at det er enkelt å følge TSR18-traseen.

.

Informasjon

Informasjon på selve rittdagen
På selve rittdagen kommer vi til å benytte oss av SMS-tjeneste for å få ut informasjon. Vi oppfordrer derfor alle syklister om å sende TSR START til 2030. Listen vil bli slettet i etterkant. Tjenesten koster ingenting.

.

Etterpåmelding

Mandag 21. Mai kl. 12.00 øker deltakeravgiften på Terrengsykkelrittet. Etterpåmelding (og henting av startnummer) vil fortsatt være mulig på nett, men også i sekretariatet på Nøklevann, fredag 25. mai kl. 18.00-20.00 og rittdagen lørdag 26. mai kl. 07.30-10.00, sålenge det er ledige plasser. 

.

Endring av navn, runder osv

Navnebytte på kjøpt / videresolgt startnummer kan gjøres i innloggingen din på rittresultater.no. Gå inn i påmeldingen til til Terrengsykkelrittet, velg navnebytte i fanen, endre og tildel nytt startnummer. Dette kan IKKE gjøres i sekretariatet. Distanse og puljer må endres selve rittdagen i sekretariatet.

.

Garderobe-, dusj- og toalett

Garderobe-, dusj- og toalettfasiliteter vil være inne i idrettsbygget på Nøklevann skole. Følg skilting. Toaletter vil også finnes ute på arenaområdet. Vi ber om at alle som ønsker å benytte seg av garderobe og dusj inne på huset, viser hensyn og bruker vannslange på arena til å spyle det som trengs spyles før dere går inn, slik at vi unngår alt for mye sand/gjørme inne. På forhånd - takk!

.

Hvordan komme seg til rittstart

Det kan være en fordel å kjøre via Svartdalstunellen fra Sentrum til Ryen og kjøre via Abilsø.

For de som kommer Ring-3 fra Økern, vil det nok være lurt å kjøre over Tveita. Vurder også å kjøre Trondheimsveien til Bjerke, og derfra til Alnabru og over Tveita. Fra Tveita følges Ytre Ringvei forbi Trasop og Bøler, bort til Nøklevann skole. Trykk her for GPS-koordinater til Nøklevann skole. NB: Parkeringsplasser er tilgjengelig på Skullerud skole og Haraløkka. Se under.

.

Parkering og tilgang til arena

Parkeringsplasser er tilgjengelig på Skullerud skole og Haraløkka - trykk på navnet for GPS-koordinater, evt. se bildet under. Det er mulighet for å parkere på anvist parkeringsplass, men ikke kjøre helt opp til arena. Avstand fra parkering til selve start/mål og arenaområdet er 800m - alt avhengig av hvor du parkerer. Parkering markert med "P". Parkering er gratis. VI ANBEFALER ALLE Å PARKERE PÅ SKULLERUD SKOLE ELLER HARALØKKA!!

.

.

Klubbtelt

Det vil være åpent for innkjøring av klubbtelt fredag 25. mai, inntil kl. 20:00 - evt. lørdag 26. mai mellom kl. 06:30 - 07:00.

.

UTHENTING AV STARTNUMMER TIL TERRENGSYKKELRITTET

Henting av startnummer i sekretariat på Nøklevann skole

Fredag 25. mai kl. 18.00 - 20.00

Lørdag 26. mai kl. 07.30 - 10.00.

Det er rytters ansvar å hente startnummer før vedkommende starter. 

Vi anbefaler så mange som mulig å hente startnummer dagen før, for å unngå kø og unødvendig venting på selve rittdagen. Det er mulig å hente startnummer for andre. Vi noterer ned hvem som har hentet det respektive startnummer.

.

Løyper

Løypetraseen kan du se her. 

Kort løype

M/K 13 - 16 år sykler kort løype. Følger samme trasè som hovedtraseen, men er avkortet. Cirka 25 km.

1 runde

Følger samme hovedtraseen, men sykles bare èn gang. En runde er ca 30km lang og går over grusvei, sti, tekniske parti, flyt og det som kreves for at vi skal kalle dette et Terrengsykkelritt! Utfordrende - men gøy! Birkenseeding tas på første runden, uavhengig og du sykler en eller to runder.

2 runder

Følger hovedtraseen som er ca 30 km lang, men sykles to ganger. Birkenseeding tas på første runden, uavhengig og du sykler en eller to runder.

.

Cut-Off

I år som i fjor har vi også satt en tidsfrist på hvor lang tid en kan bruke på første runde - dersom du sykler to runder. Dersom du ikke runder mål etter èn runde før kl. 12.45, blir du tatt ut av rittet, og får ikke lov å sykle runde nr. 2. Se starttider her.

Dersom du ønsker å avbryte etter en runde vil det bli satt opp en brikkeleser ved mål som registrerer deg, slik at du fortsatt kan få tiden din på resultatlistene.

.

Drikkestasjon

Drikkestasjon vil bli plassert ut midtveis i løypa. Denne vil være merket med skilt og godt synlig. Her vil det være mulig å fylle flasker. Det vil også være en drikkestasjon med flasker ved runding av start.

.

Oppvarming

Oppvarming vil være i området rundt Nøklevann Skole.

.

Starttider og rundeoversikt - NB: endringer kan forekomme selve rittdagen. Informasjon vil bli gitt. Se starttider og rundeoversikt her.

Sist opppdatert: 25.05.2018 22:29